Vuit esportistes catalans participen en el 7è Trofeu Internacional d’Esquí Special Olympics Andorra

Special Olympics Andorra va organitzar la 7a edició del Trofeu Internacional d’Esquí Special Olympics que va tenir lloc a la pista de l’Esparver de Grandvalira amb un total de 22 esquiadors i esquiadores amb discapacitat intel·lectual. Les delegacions que hi van prendre part van ser Special Olympics Mònaco, Catalunya i Andorra. La competició va consistir en un eslàlom gegant de dues mànegues.

Els vuit esquiadors catalans van gaudir d’una neu fantàstica, d’una organització excel·lent i d’unes condicions meteorològiques immillorables. Durant tota la jornada d’esquí i germanor, esportistes i entrenadors s’ho van passar d’allò més bé. I, com marca la filosofia Special Olympics, al finalitzar la competició tots i totes van rebre la seva medalla que reconeixia el seu esforç.

Enhorabona als esportistes de Special Olympics Catalunya i Federació ACELL: Jaume Farran, Roser Seguí, Albert Rudilla, Marçal de Moner, Lluís Pagés, Roger Vilaseca, Narcís Fernández i Amaia Valentín.

Després del 6è Campionat de Catalunya d’esquí que va tenir lloc a Porté-Puymorens el dia 6 de març, els esquiadors catalans han pogut gaudir de dos cap de setmana plens d’esport i demostrar com millora el seu nivell d’esquí competició rere competició. L’esquí és un dels 16 esports que durant l’any Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL fomentem per tal de millorar la inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant l’esport.

Totes les imatges del Trofeu Internacional d’esquí Special Olympics Andorra

Imatges de Víctor Fernández.

12 de març 2016

Compartir:

Més publicacions

Xarxes