Els runners Roman Vigara, Roger Devesa i Aleix Serradell de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL participen en la 38a Marató de Barcelona, la més multitudinària de tot l’estat amb més de 20.000 inscrits.

L’any passat va ser el Roman Vigara el representant de Special Olympics-ACELL en la cursa de la Marató de Barcelona. Enguany, s’hi ha sumat els dos atletes Aleix Serradell i Roger Devesa que han participat i completat per primera vegada la mítica cursa de 42.195 km per la capital catalana.

El Roger Devesa va ser el primer en creuar la línia de meta amb un temps real de 3h 59min quedant en la posició 9.726 dels més de 20.000 inscrits. La marca de l’Aleix Serradell va ser de 4h 42min quedant així en la posició 15.013. “Esportivament parlant és el dia més important de la meva vida. Estic molt feliç d’haver-la acabat, vaig estar apunt de plorar.” comentava l’Aleix després de córrer els més de 42 km. Roman Vigara enguany no la va poder completar per segona vegada, però va poder còrrer una bona part de la cursa.

Uns resultats realment espectaculars que demostren les moltes capacitats que tenen els nostres atletes. Els tres finishers són uns veterans corredors que participen en totes les proves populars que poden, com la Mitja Marató o la mítica cursa de la Jean Bouin. El fet de prendre part en proves com la Marató de Barcelona promou des d’un punt de vista positiu la integració a la societat de les persones amb discapacitat. L’esport entès com una eina d’inclusió.

FELICITATS ATLETES!

 

13 de març 2016

 

 

Imatges de JJ Vico, Albert Miralles i Aleix Serradell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *