24 de gener: Campionat de Catalunya de Natació a Sabadell

El proper diumenge 24 de gener, Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL organitzen el XXXVI Campionat de Catalunya de natació per a persones amb discapacitat intel·lectual amb la col·laboració del CN Sabadell.

La natació és una de les 16 disciplines que Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual) promouen durant tot l’any a través de competicions i trofeus regulars. L’esport és entès com una eina d’inclusió social i de millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

360 esportistes de tot Catalunya, Andorra i Castelló competiran de nou a les instal·lacions del Club Natació Sabadell de Can Llong (c/Budapest, 1. Sabadell).

La competició començarà a les 9.30h fins a les 18h. L’acte protocol·lari serà a la 13h.

Les proves en què participen són en diferents disciplines com crol, relleus, esquena, papallona o braça i en diverses distàncies (25 metres, 50m, 100m i relleus 4x25m. També tindran lloc les proves adaptades de flotació fent que tots els nedadors amb discapacitat intel·lectual puguin competir en aquest campionat.

El club amfitrió sabadellenc, el Club Natació Sabadell-Avant Cipo, la secció de natació adaptada del CNSabadell, és un dels que aporta més nedadors i nedadores a la cita esportiva amb 19 participants. L’Escola Esportiva ACELL de Barcelona és el grup més nombrós amb 44 esportistes.

XXXVI Campionat de Catalunya de Natació

Dia: Diumenge 24 de gener

Inici competició: 9.30h.    Acte protocol·lari: 13h.

CN Sabadell. Piscina Can Llong (c/ Budapest, 1, Sabadell)

 

Imatges de Campionats de Catalunya de Natació d’altres edicions. AQUÍ

Compartir:

Més publicacions

Xarxes