170 nedadors amb discapacitat intel•lectual van competir en el Campionat Territorial de natació a Igualada

La localitat d’Igualada va acollir el XIV Campionat de Natació de la província de Barcelona organitzat per la Federació ACELLSpecial Olympics Catalunya amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada. Uns 170 nedadors van nedar a la piscina del Complex Esportiu Les Comes durant tot el diumenge.

La capital de l’Anoia va rebre als 14 centres esportius provinents de la província barcelonina: Aspadi i Ass.Esp.Catalònia de Cerdanyola; Asproseat, Escola Esportiva ACELL, C.Icària, TEB,  Finestrelles de Barcelona; Ass.Sant Tomàs-C. Car de Vic; C. Crespi-Esport i C. Pingüí de Terrassa; La Magarola de El Prat de Llobregat; Junts en Acció de Sant Pere de Ribes; Ass. Rosella de Castellví de Rosanes i el CNSabadell Avan-Cipo de Sabadell.

Durant tot el diumenge de campionat van competir en diferents proves com crol, papallona, relleus, esquena, i també en proves adaptades. Una de les més emocionants i vibrants van ser els relleus tan masculins com femenins, es van viure molts nervis però una immensa alegria entre els nedadors i nedadores per compartir la natació amb els seus companys.

Aquest Campionat Territorial a terres igualadines és una de les competicions territorials més multitudinaris que la Federació ACELL – Special Olympics Catalunya organitzen durant l’any.

TOTES LES IMATGES AQUÍ!

29 de març 2015

Compartir:

Més publicacions

Xarxes