Special Olympics i els Jocs Barcelona-Vilanova i la Geltrú a “El Punt Avui”

És una veritable caçadora d’autògrafs, apassionada per l’esport, enamorada dels animals  i amb un somni: competir a Los Angeles i conèixer el seu actor preferit, Tom Cruise. La Cristina Moral és una de les nostres esportistes Special Olympics-ACELL que espera amb il·lusió posar-se el xandall, calçar-se les bambes i agafar amb força la raqueta de tennis per fer un servei directe i, fins i tot, un globus.

La Cristina ja té ganes que comenci el 20è aniversari del Jocs de Barcelona-Vilanova i la Geltrú entre l’11 i el 14 d’octubre i per escalfar motors l’espai de L’Entrevista a la contra del diari “El Punt Avui” li ha donat veu per explicar què significa per a ella fer esport, entrenar cada setmana amb el Sergi Bruguera i els seus companys i quins són els seus reptes i il·lusions en uns Jocs on “Tots som campions”.

Clique l’enllaç Cristina Moral

Compartir:

Més publicacions

Xarxes