TARRAGONA REP LA PRIMERA JORNADA ESPORTIVA UNIFICA’T D’ESTIU AMB 100 NOIS I NOIES AMB I SENSE DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL

  • El Campus AD Torreforta i Special Olympics Catalunya s’han unit per treballar per portar a terme el primer Unifica’t d’estiu amb els participants del Campus d’estiu. 
  • 100 nois i noies participants en el Campus d’estiu amb i sense discapacitat intel·lectual han compartit activitats esportives i de convivència durant tot el matí. 
  • Un dels objectius és canviar les mirades envers les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant l’esport i l’activitat física. 

La Jornada Esportiva Unifica’t d’Estiu amb el Campus AD Torreforta ha tingut la mateixa dinàmica que la Jornada Unifica’t que hem estat portant a terme durant el curs escolar. La iniciativa del projecte UNIFICA’T! és que nois i noies amb i sense discapacitat intel·lectual comparteixin esport, experiències i reflexions. L’objectiu principal de les jornades és afavorir situacions inclusives mitjançant un matí d’esport, activitat física i hàbits saludables. Normalitzar que les persones amb i sense discapacitat intel·lectual comparteixin un mateix espai amb activitats i vivències. 

JORNADA ESPORTIVA UNIFICA’T D’ESTIU

La calor i el sol no van aturar als 100 noies i noies de Tarragona en un matí ple de jocs i activitat física. Tots ells i elles estan participant en el Campus d’estiu de l’ADT i SEA (per a  nens i nenes amb necessitats educatives especials) Torreforta i per un matí han canviat les seva activitat per unir-se al primer Unifica’t d’estiu. El campus, a través de l’esport i l’activitat física ofereix un entorn segur on poder desenvolupar aptituds físiques, habilitats social i els valors de l’esport.

Els diferents grups es van dividir en diferents estacions: handbol, futbol, bàsquet, joc cooperatiu, atletisme i hàbits saludables. Però es va fer una adaptació de cada esport per amb activitats relacionades i adaptades a tots els participants per tal que la gaudissin de la mateixa manera. 

14 de juliol 2022

Més imatges de la Jornada Esportiva d’estiu Unifica’t

Compartir:

Més publicacions

Xarxes