ENTRENAMENTS D’ALT NIVELL AMB PAU GASOL 

La Pau Gasol Academy by Santander va tornar de manera presencial a les pistes del CEM Mundet. Després de dos anys en format virtual finalment els esportistes han pogut gaudir dels entrenaments i xerrades en primera persona. 

Més de 50 esportistes amb discapacitat intel·lectual es van sumar al Campus de la Pau Gasol Academy en la categoria de Special Olympics durant la primera setmana de juliol. Aquest no és un campus d’estiu qualsevol, perquè a part d’entrenaments especialitzats de bàsquet, xerrades sobre hàbits saludables segons el mètode de la Gasol Foundation o visites d’entrenadors i jugadors professionals, és l’únic on pots compartir parquet amb el crack Pau Gasol. 

Tots els participants, encara que no fos el primer cop que participaven en el campus,  esperaven amb candeletes poder fer-se una fotografia amb el Pau Gasol i després jugar un partidet amb ell de bàsquet. És molt important que un campus d’aquest nivell com el del Pau Gasol incorpori una categoria per a esportistes amb discapacitat intel·lectual ja que els dona l’oportunitat de gaudir d’un esport com el bàsquet. 

A la festa final a les pistes del Campus Nord d’Hospitalet es van reunir tots els participants de totes les categories del Campus i van compartir una jornada tots plegats. Molts dels esportistes ja compten els dies per tornar a gaudir de nou de la Pau Gasol Academy.

Imatges de l’entrenament al CEM Mundet

Imatges de la Festa Final

Del 3 al 9 de juliol 2022

Compartir:

Més publicacions

Xarxes