INEFC I SPECIAL OLYMPICS CATALUNYA SIGNEN UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ

Special Olympics Catalunya ha esdevingut una entitat col·laboradora de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya. Sergi Grimau, president de Special Olympics Catalunya, i Eduard Inglés, director d’INEFC, han signat un conveni de col·laboració entre ambdues institucions. 

L’objectiu d’aquest conveni és acollir a estudiants en període de pràctiques externes de l’INEFC matriculats en el Grau CAFE (Ciències de l’activitat física i esport) o qualsevol dels Màsters ofertats pel centre. La voluntat és que els futurs professionals del mon de l’esport i l’activitat física puguin realitzar pràctiques en una entitat del tercer sector com Special Olympics Catalunya. Els estudiants hauran de donar suport en tots aquells projectes que serveixin per complir el nostre objectiu d’obtenir una major inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant l’esport. 

Què és INEFC

L’INEFC és el centre d’ensenyament superior creat per la Generalitat de Catalunya que té com a missió, segons la Llei de l’esport, la formació, l’especialització i el perfeccionament de graduats i graduades en educació física i esport, i també per a la investigació científica i la divulgació dels seus treballs o estudis per a la formació.

5 de juliol de 2022

Compartir:

Més publicacions

Xarxes