TORNA A LES PISTES LA PAU GASOL ACADEMY

Del 3 al 9 de juliol la Pau Gasol Academy by Santander torna de manera presencial amb més energia i força que mai. Després de dos anys de manera virtual, el campus de bàsquet liderat per Pau Gasol torna a Barcelona a diferents instal·lacions esportives. El Santander Work Cafè de Barcelona va tenir lloc la roda de premsa amb la presència de Pau Gasol, Juanjo Rovira (MIC sports), Felipe Martín, (Santander) i el president de Special Olympics Catalunya, Sergi Grimau

I com no podia ser d’una altra manera des de 2016, els esportistes amb discapacitat intel·lectual hi tenen un espai destacat. A la categoria Special Olympics hi haurà enguany més de 50 esportistes que gaudiran d’entrenaments especialitzats de bàsquet, xerrades sobre hàbits saludables segons el mètode de la Gasol Foundation, visites d’entrenadors i jugadors professionals, etc. 

El propi Pau Gasol va apuntar que era un orgull tenir la categoria Special Olympics per als esportistes amb discapacitat intel·lectual i que tenia moltes ganes de tornar a jugar amb ells i elles. “Volem una academia equitativa, inclusiva. L’esport és una forma d’educar, per això la nostra relació amb Special Olympics. Que nens i nenes amb qualsevol condició puguin créixer amb l’esport”. 

Sergi Grimau en aquest sentit va destacar que “l’esport és vida, i sobretot per a les persones amb discapacitat intel·lectual. I molt més després del confinament i durant la pandèmia de la Covid19.” 

L’esportista de la Federació ACELL, Jordi Mestres, també hi serà aquest any, com ja hi ha sigut en les últimes 8 edicions per “per passar-s’ho bé, jugar a bàsquet! Saludar al Pau és increïble!”. 

En el cas dels esportistes amb DI, entrenaran a les pistes del CEM Mundet de Barcelona durant tota la setmana i el diumenge 9 de juliol serà la festa final amb la resta de categories de la Pau Gasol Academy. 

Imatges de la presentació Pau Gasol Academy 

22 de juny 2022

Imatges Pau Gasol Academy

Compartir:

Més publicacions

Xarxes