SALOU UNA PARADA MÉS EN EL CIRCUIT 3X3 DE BÀSQUET

La Federació Catalana de bàsquet organitza el Circuit 3×3 de bàsquet per tot Catalunya. I des de 2021 aquest circuit és encara més inclusiu amb la categoria unificada on hi participen jugadors amb i sense discapacitat. 

Una de les localitats on ha fet parada aquest circuit és a Salou on diferents equips unificats hi van pendre part. Un total de 3 equips de jugadors del Club SOLC de Tarragona amb el suport de jugadors i jugadores del Club Bàsquet Tarragona hi han participat. Un matí de bàsquet i de bon ambient davant la platja entre els participants. 

El Circuit del 3×3 de bàsquet és una activitat esportiva més per seguir potenciant l’esport unificat i poder aconseguir una major inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual. 

 25 de juny 2022

Compartir:

Més publicacions

Xarxes