El programa internacional Young Athletes de Special Olympics per a nens i nenes de 2 a 8 anys ha finalitzat per aquest curs 2021-2022. Un total de 160 nens i nenes de tot Catalunya de 10 escoles d’educació especial han rebut la seva primera medalla i un diploma que acredita que han participat en el programa. 

Cada escola d’educació especial ha celebrat la festa final del programa Young Athletes amb la il·lusió i ganes que els seus petits alumnes mostrin totes aquelles activitats i jocs que han estat practicant durant tot el curs. L’objectiu del programa és que mitjançant cançons, jocs i activitats psicomotrius els petits alumnes comencin a introduir-se en el mon de l’esport i de l’activitat física d’una manera lúdica. 

El professorat i voluntariat que ha seguit els nens i nenes veuen com després de cada sessió psicomotriu milloren dia rere dia. Des de Special Olympics Olympics Catalunya, gràcies al conveni de col·laboració amb la Fundación Leo Messi, pot dotar a les escoles d’educació especial de material psicomotriu adaptat i material esportiu per tirar endavant les sessions setmanals amb els alumnes, així com altres aspectes logístics i de comunicació i difusió.  

Degut a la pandèmia de la Covid19 moltes de les escoles encara no s’havien pogut estrenar amb una festa de cloenda oberta als pares i mares. Per sort aquest any ja l’han pogut celebrar 8 de les 10 escoles, i esperem incorporar noves escoles de més localitats de Catalunya pel proper curs 2022-23. 

El Young Athletes és un programa internacional que el segueixen més de 50.000 joves atletes a tot el mon. 

Les deu escoles d’educació especial que han seguit el programa Joves Atletes estan repartides per les quatre províncies catalanes. 

Àlbums amb imatges de totes les cloendes del Young Athletes Program !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *