CONCLOU EL PROGRAMA YOUNG ATHLETES DE SPECIAL OLYMPICS A LES 10 ESCOLES D’EDUCACIÓ ESPECIAL DE TOT CATALUNYA PER AQUEST CURS

El programa internacional Young Athletes de Special Olympics per a nens i nenes de 2 a 8 anys ha finalitzat per aquest curs 2021-2022. Un total de 160 nens i nenes de tot Catalunya de 10 escoles d’educació especial han rebut la seva primera medalla i un diploma que acredita que han participat en el programa. 

Cada escola d’educació especial ha celebrat la festa final del programa Young Athletes amb la il·lusió i ganes que els seus petits alumnes mostrin totes aquelles activitats i jocs que han estat practicant durant tot el curs. L’objectiu del programa és que mitjançant cançons, jocs i activitats psicomotrius els petits alumnes comencin a introduir-se en el mon de l’esport i de l’activitat física d’una manera lúdica. 

El professorat i voluntariat que ha seguit els nens i nenes veuen com després de cada sessió psicomotriu milloren dia rere dia. Des de Special Olympics Olympics Catalunya, gràcies al conveni de col·laboració amb la Fundación Leo Messi, pot dotar a les escoles d’educació especial de material psicomotriu adaptat i material esportiu per tirar endavant les sessions setmanals amb els alumnes, així com altres aspectes logístics i de comunicació i difusió.  

Degut a la pandèmia de la Covid19 moltes de les escoles encara no s’havien pogut estrenar amb una festa de cloenda oberta als pares i mares. Per sort aquest any ja l’han pogut celebrar 8 de les 10 escoles, i esperem incorporar noves escoles de més localitats de Catalunya pel proper curs 2022-23. 

El Young Athletes és un programa internacional que el segueixen més de 50.000 joves atletes a tot el mon. 

Les deu escoles d’educació especial que han seguit el programa Joves Atletes estan repartides per les quatre províncies catalanes. 

  • CEE L’ÀNGEL APASA D’AMPOSTA: 15 alumnes
  • CEE ALBA i FONT DEL LLEÓ DE REUS: 32 alumnes
  • CEE SOLC DE TARRAGONA: 14 alumnes
  • CEE MARE DE DÉU DE MONTSERRAT DE BARCELONA: 10 alumnes
  • CEE LLARS DE SANT JOSEP DE LLEIDA: 11 alumnes
  • CEE CRESPINELL DE TERRASSA: 5 alumnes
  • CEE LES AIGÜES DE MATARÓ: 31 alumnes
  • CEE MONTSERRAT MONTERO DE GRANOLLERS: 27 alumnes 
  • CEE CONSORCI SANT GREGORI: 15 alumnes

Àlbums amb imatges de totes les cloendes del Young Athletes Program !

Compartir:

Més publicacions

Xarxes