RICKY RUBIO AMB EL TORNEIG UNIFICAT DE BÀSQUET AL MASNOU

El Masnou va tornar a acollir una competició de Special Olympics per a persones amb discapacitat intel·lectual i sense. L’estrella del bàsquet i de la NBA, Ricky Rubio, va apadrinar aquest IV Torneo Unificado de Baloncesto organitzat per Special Olympics España i la Fundació Ricky Rubio

El base del Masnou va compartir una jornada magnífica de bàsquet i convivència amb els set equips unificats que van assistir durant tot el cap de setmana al Complex Esportiu de la localitat maresmenca. Hi van participar les seleccions de la Regió de Múrcia, Balears, Aragó, Madrid, La Rioja, Catalunya i l’equip local convidat, el FEM de Mataró.

La selecció catalana amb el l’entrenador José Miguel Esteller al capdavant, va constar dels següents jugadors: Nicolás Pedrera i Natalàlia Ribas d’ACIDH de Barcelona, Daniel Sevilla de Montornès del Vallés, Marc Nogués del Club Rel, Verònica Torra del Club Alba de Tàrrega, Judit Montes del club Encert de Barcelona. I els jugadors unificats van ser: Verònica Esteller, Andrea Benede, Àlex González i Witor de Sosa Kaminska. 

L’equip unificat català a part d’emportar-se cap a casa un grapat de bones experiències també es va endur la medalla d’or quedant primers de la competició. 

El jugador dels Indiana Pacers va apuntar la importància de gaudir de l’esport i sobretot va incidir en la rellevància de l’esport com a eina d’inclusió social. 

Del 10 al 12 de juny 2022

Imatges Special Olympics España

Compartir:

Més publicacions

Xarxes