SEGONA SESSIÓ DE LA JORNADA ESCOLAR D’ATLETISME A GAVÀ

Degut a la mala meteorologia la primera sessió de la Jornada Escolar d’Atletisme a Gavà es va haver d’ajornar i finalment es va poder tornar dur a terme el 19 de maig. En aquesta segona jornada es va comptar amb 150 esportistes d’entre 8 i 20 anys vinguts d’arreu de Catalunya. 

Amb la participació dels 226 esportistes, la totalitat d’alumnes amb discapacitat intel·lectual que han estat presents a la 40a Jornada Escolar d’Atletisme ha sigut de 376 persones. Les proves adaptades han sigut salt de llargada, cursa, tant assistida com no i diferents distàncies, i tir de pes. Tots ells i elles van rebre la seva medalla després de cada sèrie. 

L’Estadi Municipal de la Bòbila de Gavà va acollir els següents clubs participants Club Esportiu SOLC de Tarragona, CEE Tilmar a Montblanc, CEE Llars de Sant Josep de Lleida, Club crespi Esport de Terrassa, Club Alba de Reus, FACVAC de Valls i CEE Barcanova de Barcelona.  

Special Olympics Catalunya, gràcies al conveni de col·laboració amb la Fundación Leo Messi, ha pogut signar una vintena de convenis amb les escoles d’educació especial per tal d’ajudar a la seva participació a la competició escolar i l’apropament a la pràctica esportiva. 

La Federació ACELL organitza aquestes jornades escolars com també les de futbol, bàsquet i natació amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Cruyff, la Fundación Leo Messi i Special Olympics Catalunya. 

Més imatges de la segona sessió de la Jornada Escolar d’atletisme

19 de maig 2022

Compartir:

Més publicacions

Xarxes