La competició escolar d’atletisme és una de les més multitudinàries de les quatres que s’organitzen durant el curs escolar. En aquesta ocasió els més de 350 atletes en edat escolar s’han de dividir en dos sessions per poder competir a l’Estadi de la Bòbila de Gavà. 

En aquesta trobada van ser més de 220 atletes de 8 a 21 anys de 12 escoles d’educació especial de tot Catalunya: CEE MARIA FELIP de Gavà, CEE Dr. RAMON SURIÑACH de Ripoll, JERONI DE MORAGAS-Ampans de Santpedor, CEE VENTIJOL de Blanes, I.P.T. JERONI DE MORAGAS de Barcelona, CEE FONT DE L’ABELLA de Girona, CEE LA GINESTA de Barcelona, Club CRESPIESPORT de Terrassa, ASS. ESP. BCN de Sabadell, CEE LES AIGÜES de Mataró i CEE JOSEP SOL de Santa Coloma de Gramanet. 

Durant tot el matí els joves atletes han pogut participar en les diferents proves atlètiques com el salt de llargada, el tir de pes, diferents sèries de cursa i diferents distàncies. També hi van haver curses assistides per als esportistes amb més dificultats físiques. 

La Federació ACELL organitza aquestes jornades escolars com també les de futbol, bàsquet i natació amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Cruyff, la Fundación Leo Messi i Special Olympics Catalunya. 

La propera sessió serà el 19 de maig ja que per temes meteorològics es va haver de suspendre i on hi haurà més de 150 nens i nenes. 

28 d’abril 2022

Més imatges de la Jornada Escolar d’Atletisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *