OVACIÓ DE GALA EN EL TROFEU OPEN BANC SABADELL – CONDE DE GODÓ DE TENNIS DE BARCELONA

El Clínic Isdin de la 69ena edició del Open Banc Sabadell Conde de Godó de tennis va ser espectacular. La pista central Rafa Nadal del 1899 Tenis Barcelona es va omplir per gaudir de la festa del tennis. 

Després de dos anys d’absència degut a la pandèmia de la Covid19, els tennistes amb discapacitat intel·lectual de l’Escola esportiva ACELL van poder tornar a participar del trofeu estrella de Barcelona. En total van ser 7 esportistes que van jugar amb els tennistes professionals Marcel Granollers i Feliciano López. 

La Cristina Moral, la Marta Gómez, el Roger Cots, la Luisa Linares, la Rosana Moreno, el Carlos Vaqué i la Josefina Jordà van deixar empremta en el clínic disputant uns grans punts sobre la terra batuda. Tots ells i elles ja conten els dies per tornar a participar del clínic l’any vinent. El públic que omplia la pista central va ovacionar els esportistes com autèntics cracks. 

Volem agrair a la Fundació del RCTBarcelona per la seva acollida un any més. Esdeveniments com aquest fan que poguem difondre la tasca de l’entitat i fomentar la inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant l’esport. 

17 d’abril 2022

Més imatges del Clínics Trofeu Tennis Godó

Imatges Fundació 1899 Reial Club de Tenis Barcelona.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes