RETORN DE LA JORNADA ESCOLAR DE FUTBOL DESPRÉS DE DOS ANYS

La 40a Jornada Escolar de futbol adaptat va tornar després de dos anys d’absència degut a la pandèmia de la Covid19. 

Les instal·lacions de la Meiland i CEM Mundet de Barcelona van acollir els 200 nois i noies amb discapacitat intel·lectual de diferents escoles d’educació especial de tot Catalunya. 

La 40a edició de la Jornada Escolar de futbol va reunir a més de 200 alumnes amb discapacitat intel·lectual en una competició escolar que feia dos anys que no es podia celebrar degut a la pandèmia. Aquesta competició està destinada als alumnes de 8 a 20 anys amb discapacitat intel·lectual de centres escolars de tot Catalunya. 

Com ja es feia anteriorment, la Jornada es va dividir en dues instal·lacions a Barcelona: per una banda, una a la Meiland on va tenir lloc la competició per equips i, per l’altre, al Pavelló del CEM Mundet on els esportistes amb majors dificultats van participar en les proves adaptades. 

L’objectiu de la jornada esportiva és que els nois i noies amb discapacitat intel·lectual puguin gaudir de la pràctica esportiva fora del seu centre escolar i poder viure una jornada de competició amb la resta d’alumnes d’altres zones de Catalunya. 

Les escoles que hi seran presents són: CEE RAMÓN SURINACH (Ripoll), CEE VENTIJOL (Blanes), ASSOCIACIÓ ESPORTIVA BCN (Barcelona), CEE FONT DE L’ABELLA (Girona), CLUB ESPORTIU SOLC (Tarragona), CLUB ESPORTIU ALBA (Reus), CEE BARCANOVA (Santa Perpetua de la Mogoda), CEE LES AIGÜES (Mataró), CEE LLAR ST. JOSEP (Lleida) i CEE XALOC (Sabadell). 

La Federació ACELL amb la col·laboració de la Fundació Cruyff, la Fundación Leo Messi i Special Olympics Catalunya organitza aquesta edició de la Jornada Escolar de Futbol. Durant la temporada esportiva també es celebren les jornades escolars de natació, bàsquet i atletisme per tal que els joves esportistes adquireixin hàbits saludables i esportius des de la infància. 

Imatges de la Jornada Escolar de futbol 2022.

10 de març 2022

Compartir:

Més publicacions

Xarxes