La startup catalana dedicada al renting de vehicles cedeix una part del seu espai de treball i acull la seu de Special Olympics Catalunya

Mycaready és una empresa jove, dinàmica i compromesa amb l’esport, i sobretot amb l’esport inclusiu. És per aquest motiu que donen suport a la tasca de Special Olympics Catalunya cedint part de les seves instal·lacions a la seu de l’entitat a Barcelona. 

Per a Sergi Grimau, president de Special Olympics Catalunya, la col·laboració amb Mycaready es molt positiva per les dues bandes. D’inici el sector de l’empresa no té relació amb Special Olympics però si amb els valors de la companyia. “Creiem que és una gran exemple per a moltes empreses per tal de treballar el seu RSC (Responsabilitat Social Corporativa) i posar el seu gra de sorra per aconseguir una major inclusió social, en aquest cas, per a les persones amb discapacitat intel·lectual.”

Sobre Mycaready

Mycaready és una plataforma online de comunicació entre usuaris i professionals del motor. És una empresa de software i renting de vehicles nous i d’ocasió que aposta per la transformació del sector automobilístic i permet així que el client trobi el cotxe que més s’adapti a les seves necessitats, oferint-li els millors preus del mercat.

Inclou alhora serveis tecnològics destinats a millorar el sector de la mobilitat sostenible, i tot el que comporta el bon estat del vehicle, doncs permet a la seva xarxa de tallers comptar amb una plataforma de gestió integral, més presència online (pàgina web, xarxes socials, etc.), a més d’oferir les avantatges del renting a les seves instal·lacions.

Mycaready vol anar més enllà de la venda online, i transmetre confiança de forma presencial a través dels seus tallers, sent una companyia propera i tangible, dedicada al sector de l’automoció i el bon tracte d’aquest.

Andreu Puig (soci Mycaready) i Sergi Grimau (president de Special Olympics Catalunya)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *