TORNA L’EMOCIÓ DEL 3X3 DE BÀSQUET AMB LA CATEGORIA UNIFICADA!

Es presenta la 5a edició del Circuit 3×3 que tindrà lloc durant els mesos d’abril a juliol a 12 localitats de tot Catalunya. 

La Federació Catalana de Bàsquet torna a comptar amb la categoria unificada per a equips formats per persones amb i sense discapacitat intel·lectual.

La 5a edició del Circuit 3×3 FCBQ que organitza la Federació Catalana de Basquetbol torna amb més força que mai amb 12 seus repartides per tot Catalunya. Enguany repetirem experiència hi tornarà a ser una edició més inclusiva amb la categoria unificada que inclou en un mateix equip persones amb i sense discapacitat intel·lectual. 

Les localitats que acolliran aquest circuit són: Caldes de Malavella (3 d’abril), Banyoles (22 de maig), Lliçà d’Amunt (28 de maig), Balaguer (4 de juny), Vilafranca del Penedès (11 de juny), Olot (19 de juny), Salou (25 de juny), Mataró (2 de juliol), Manlleu (9 de juliol), Viladecavalls (16 de juliol) i Vic (23 de juliol). La gran final està prevista pel 30 de juliol a Barcelona

El president de Special Olympics Catalunya, Sergi Grimau, ha estat present a la conferència de premsa a la Sala Enric Piquet i Miquel de la Federació Catalana de Basquetbol, on també hi ha sigut el President de l’FCBQ, Ferran Aril; juntament amb els responsables del projecte, el directiu de l’àrea de Promoció, Josep Maria Rofes; i l’ex jugador internacional i responsable del Circuit 3×3 FCBQ, Jaume Comas, l’ambaixador de la FCBQ, Pau Ribas, així com també Ferran Delgado, directiu de la Federació ACELL. 

En l’edició de 2021 la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya ja van acompanyar i implicar en aquest circuit 3×3 de bàsquet donant suport a la categoria unificada. Un fet important per seguir potenciant l’esport unificat i poder aconseguir el nostre objectiu d’aconseguir una major inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual. 

23 de febrer 2022

Compartir:

Més publicacions

Xarxes