DIFERENTS CLUBS DE FUTBOL AMB PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL REBEN LA DONACIÓ DE MATERIAL ESPORTIU

La consultora de màrquting CA Sports va fer una donació de material esportiu a Special Olympics Catalunya el passat mes de gener. 

Special Olympics Catalunya ha repartit aquest material entre 8 clubs de tot Catalunya que tenen equips amb futbolistes amb discapacitat intel·lectual. 

Finalment han estat fins a 8 clubs de futbol que han rebut el material que CA Sports va donar per tal que els esportistes amb discapacitat intel·lectual en poguessin gaudir. 

Els prop de 200 esportistes han rebut samarretes d’equips de Primera Divisió com el Reial Madrid, Osasuna, Cádiz, FCBarcelona, RCD Espanyol, Villarreal, etc i també samarretes d’equips de la lliga italiana o francesa com la Roma o el Mónaco. A més, també els hi van arribar pilotes oficials de la Lliga espanyola o també d’equips com el Groningen de la lliga holandesa. A part de les samarretes, pilotes oficials també van tenir la donació de bufandes, motxilles, etc. 

Els clubs on hem pogut fer la donació del material són els següents: CE Terra Negra de Barcelona, Associació esportiva Píbody de Lleida, UE Sitges, DreamTeam CE Anoia de Vilanova del Camí, UE Cornellà, IES Mare de Deu de Montserrat  de Barcelona, FC Arquera Mataró  i CB Parets. 

Tots els esportistes han estat molt agraïts i contents amb aquest material i de ben segur que els dona ànims i els ajuda a continuar amb la seva pràctica esportiva. Donem les gràcies a CA Sports i a Cinto Ajram i Marc Serra, CEO i Managing Director de l’empresa, per donar suport a l’esport adaptat i generar aquest impacte social positiu. 

22 de febrer de 2022

Àlbum de les donacions de material esportiu

Compartir:

Més publicacions

Xarxes