RETORN DE LA COMPETICIÓ ESCOLAR A SANT JUST DESVERN

Després de més d’un any sense competició escolar per a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual, Sant Just Desvern va acollir la 41 Jornada Escolar de bàsquet.  

200 nens i nenes de 9 centres de Catalunya hi van participar. 

Sant Just Desvern va tornar a acollir un campionat d’esport adaptat, en aquest cas per als joves amb discapacitat intel·lectual de 8 a 20 anys en edat escolar. La 41a edició de la Jornada Escolar de bàsquet va tenir lloc a les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal de la Bonaigua de Sant Just Desvern. 

Per a molts dels alumnes aquesta era la primera ocasió en participar en unes Jornades Escolars ja que degut a la pandèmia de la Covid19 la competició esportiva es va haver d’aturar. La tornada a la competició va ser molt emocionant per a tots ells i amb molta il·lusió. La pràctica de l’esport és molt necessària i l’oportunitat de trobar-se amb altres companys de fora la seva escola és molt positiu. 

Els 200 nens i nenes van venir de 9 clubs i escoles de tot Catalunya: TILMAR de Montblanc; ALBA de Reus; SOLC de Tarragona; TAIGA, VENTIJOL, LA GINESTA de Barcelona; LLARS DE SANT JOSEP de Lleida; XALOC de Sabadell i LES AIGÜES de Mataró. 

La competició es va dividir en diferents grups i nivells ja que la competició ha de ser digna, justa i equilibrada per a tots els participants. També un bon grup d’esportistes van participar en les proves adaptades on van fer driblings o tirs a cistella. Tots els equips i participants van rebre la seva medalla o copa de la ma de l’alcalde de Sant Just Desvern, Joan Basagañas, membres de l’equip de govern Quima Giménez i Toni Collantes, així com també el president de Dincat, Manuel Palou i Elionor Castillo, membre la de la junta directiva de la Fed. ACELL. 

La Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) va organitzar aquesta 41a edició de la Jornada Escolar de Bàsquet amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Just Desvern, la Fundació Cruyff, la Fundación Leo Messi i Special Olympics Catalunya

Més imatges de la Jornada Escolar de bàsquet

17 de febrer 2022

Compartir:

Més publicacions

Xarxes