CURS D’ESQUÍ A ASTÚN

L’estació d’esquí Astún situada al Pirineu aragonès, ha acollit del 24 al 28 de gener el Curs d’Esports d’Hivern organizat per Special Olympics España

Aquesta formació en esports d’hivern és una excel·lent oportunitat per als esportistes per perfeccionar els seus coneixements en esquí alpí i nòrdic. Han compartit experiències i anècdotes amb els altres companys i companyes d’altres delegacions de Special Olympics

En aquest cas els esquiadors catalans han compartit curs amb els atletes de Special Olympics Andalusia, Aragó, Madrid i de la Comunitat Valenciana. En el cas dels esportistes catalans hi ha anat una representació de tres esquiadors de l’Escola Esportiva ACELL-Cercle Aventura: Víctor Rull, Pol Puiggener i Francisco Llauradó. Totes les delegacions es preparen per als propers Jocs d’Hivern de Special Olympics a Kazan que s’han ajornat pel proper any 2023. 

Special Olympics Catalunya ha subvencionat part del curs de la delegació catalana que ha participat en aquest curs d’esquí. 

28 gener 2022

Imatges Fed.ACELL

Compartir:

Més publicacions

Xarxes