CA Sports realitza una donació de material esportiu a Special Olympics Catalunya per valor de 10.000 €

La consultora ha realitzat aquest divendres una donació de pilotes de futbol, ​​samarretes, motxilles i altres materials amb l’objectiu de facilitar la pràctica esportiva a més de 700 persones amb discapacitat intel·lectual.

 

CA Sports ha realitzat una donació de material a Special Olympics Catalunya per valor de 10.000 €. La consultora, en línia amb la seva estratègia de desenvolupar l’àrea de RSC, ha donat pilotes, samarretes, motxilles i altres materials perquè els membres de Special Olympics Catalunya puguin continuar gaudint d’una vida activa lligada a l’esport.

Special Olympics Catalunya i CA Sports van iniciar la seva col·laboració el 2021 per tal d’optimitzar els recursos de l’organització i potenciar diferents verticals del projecte. 

“Estem molt contents de poder continuar aportant a la societat, en aquest cas amb una iniciativa amb Special Olympics Catalunya. És el punt àlgid d’una estratègia de RSC que hem estat treballant des del 2020. Després de realitzar diversos projectes amb diferents partners, avui fem la primera acció pròpia proveint de material de primera qualitat diferents centres col·laboradors de Special Olympics Catalunya. Deixar empremta a la societat sempre ha estat un pilar de la nostra empresa.”, indiquen Cinto Ajram i Marc Serra, CEO i Managing Director de CA Sports.

Per la seva banda, Sergi Grimau, President de Special Olympics Catalunya, indica que “aquesta acció és un excel·lent regal de reis per a Special Olympics Catalunya i els seus esportistes ja que ens permetrà lliurar material de primera qualitat als nostres clubs i col·laboradors. Des de Special Olympics Catalunya ens assegurarem que aquests recursos siguin lliurats a aquells que més ho necessiten. Accions com aquestes juntament amb CA Sports ens animen a continuar treballant amb empreses del sector esportiu en benefici de la inclusió social de persones amb discapacitat intel·lectual a través de l’esport i de la pràctica”. 

El següent pas en aquesta col·laboració serà crear packs amb els diferents materials donats i lliurar-los als clubs de l’ecosistema Special Olympics Catalunya que més ho necessitin, així com definir altres accions que permetin continuar generant impacte social positiu gràcies a la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual a l’esport.

 

7 de gener de 2022

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes