Special Olympics Catalunya es va sumar a la iniciativa del V Torneig solidari de pàdel que es va organitzar en el Padel Indoor DIR Sant Cugat per recaptar fons per la Marató de TV3. 

500 persones es van unir a la festa esportiva solidària per lluitar i trencar el mur a favor de La Marató de Televisió de Catalunya destinada a la salut mental. 

Pàdel per la Marató va congregar a 250 parelles que en diferents categories van gaudir del torneig solidari durant tot el cap de setmana. És la cinquena edició d’una competició que té l’objectiu de recaptar el màxim import per la Marató de la Televisió de Catalunya. Enguany es va aconseguir la magnífica xifra de 21.150€ gràcies a les donacions d’empreses i entitats, les inscripcions dels participants, el sorteig d’una llarga llista de productes, etc. 

Enguany el Torneig de Pàdel solidari va ser més inclusiu que mai ja que com va dir un dels seus organitzadors, Toni Foixench, “és una jornada on hi hem de ser tots i totes”. És per aquest motiu que hi van haver fins a 7 categories de joc: femenina, masculina, júnior (12 a 15 anys), infantil ( de 7 a 11 anys), adaptat ( parelles amb persones amb cadira de rodes i sense) i pàdel unificat/ inclusiu amb persones amb discapacitat intel·lectual. 

Els esportistes amb discapacitat intel·lectual provinents de l’Escola de Pàdel per Tothom del CE Laietà de Barcelona van jugar durant la jornada matinal de diumenge en la categoria unificada i inclusiva on van gaudir moltíssim. A més, van rebre una medalla acreditativa de la seva participació i una bossa de productes exclusius només per a ells i elles. 

La Marató de TV3 recaptar més de 9 milions d’euros, xifra que de ben segur anirà creixent més amb les noves donacions que es faran fins a final de març. Estem molt contents i satisfets d’haver pogut aportar el nostre granet de sorra per trencar tabús per la salut mental i aconseguir fons per a la recerca científica. 

Durant més de 15 hores de programació en directe per TV3 i Catalunya Ràdio es va fer divulgació i pedagogia dels diferents problemes de salut mental que la nostra societat pateix cada dia com són la depressió, esquizofrènia, trastorns obsessius compulsius, trastorns de la personalitat o de conducta alimentària, etc. 

Des de Special Olympics Catalunya volem agrair la dedicació, l’organització i la passió dels membres de l’Associació Pàdel Solidari per un cap de setmana del més solidari possible. Un plaer sumar-nos a un esdeveniment com aquest. 

19 de desembre 2021

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *