Els dorsals solidaris de la Cursa de la Dona per als esportistes de Special Olympics Catalunya

La Cursa de la Dona es va poder tornar a celebrar després que l’any passat sigués de manera virtual degut a la pandèmia. Més de 18.000 dones han format la marea rosa i han completat els 8 km de la cursa solidària pels carrers de Barcelona. 

La majoria dels diners recaptats estan destinats a la lluita contra el càncer de mama a l’Associació Espanyola contra el Càncer. No obstant, l’organització de la cursa va posar a disposició de les corredores uns dorsals solidaris a favor de diferents entitats catalanes, i una d’aquestes va ser Special Olympics Catalunya. Els 50 dorsals solidaris es van exhaurir ràpidament. Just abans de començar la cursa, el directiu de Special Olympics Catalunya, Oriol Canals, va recollir el xec per continuar lluitant per la integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual. 

Volem agrair a l’organització aquesta iniciativa solidària i també a totes les corredores de la cursa que hi han participat. La Cursa de la Dona també té lloc a vuit ciutats del territori espanyol per seguir lluitant contra el càncer. 

21 de novembre 2021

 

21 de novembre 2021

Compartir:

Més publicacions

Xarxes