Les magnífiques instal·lacions de l’Acadèmia Rafa Nadal a Manacor (Mallorca) van tornar a acollir el campionat de tennis nacional Más que Tenis. La Fundació Rafa Nadal i Special Olympics España promouen durant l’any el programa Más que Tenis que dona suport a la pràctica del tennis entre les persones amb discapacitat intel·lectual. 

Durant tot el cap de setmana els 4 tennistes catalans van competir conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes que segueixen aquest programa esportiu. A Catalunya són dos els clubs que el segueixen: Llars de Sant Josep de Lleida i Club SOLC de Tarragona

El atletes Fernando Garcia, el Rafa Herruzo, l’Eduard Rodríguez i l’Ares Molas van gaudir d’un cap de setmana espectacular. A part de la pròpia competició, van tenir l’oportunitat de conèixer el propi Rafa Nadal i jugar en les instal·lacions d’elit de la Rafa Nadal Academy by Movistar i conèixer al director i tiet de Rafa Nadal, Toni Nadal. 

Els quatre tennistes catalans es van dividir en diferents grups de joc segons el seu nivell i van aconseguir la seva medalla de participació.

L’objectiu del programa Más que Tenis és millorar les habilitats psicomotrius com la destresa o la coordinació. A més a més, un dels punts forts del programa és promoure els hàbits saludables i també reforcen el sentiment de pertinença i la seva integració dins la societat. La trobada a Manacor reforça a tots els participants l’oportunitat on compartir experiència, fer amistats, passar-s’ho bé, superar-se i millorar dia a dia i reforçar la seva autoestima. 

Imatges dels representants de Catalunya

 

Del 15 al 17 d’octubre 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *