EL TROFEU CIUTAT DE BARCELONA DE FUTBOL SALA TORNA MÉS EN FORMA QUE MAI

L’11a edició del campionat adaptat va ser tot un èxit organitzatiu i esportiu després d’un any d’absència per la pandèmia de la Covid19. 

Special Olympics Catalunya va ser l’equip guanyador en un campionat amb un alt nivell de joc i fair play. 

La il·lusió i les ganes d’esport es veia reflexat a les cares de tots els participants del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de futbol sala organitzat per la Federació ACELL i com a col·laborador principal Special Olympics Catalunya. El millor futbol adaptat es va poder gaudir durant el cap de setmana de les Festes de la Mercè de la ciutat de Barcelona del 24 al 26 de setembre després d’un any d’absència degut a la Covid19.

Les delegacions participants d’aquesta edició, Special Olympics Andorra, Fundación Levante UD, Special Olympics Aragó i l’amfitrió Special Olympics Catalunya, van mostrar un gran nivell de joc amb jugades i parades espectaculars. Cal destacar sobretot el fair play entre tots els equips i com el valors positius de l’esport es mostren en la seva màxima expressió. L’entrenador català, Jordi Mula, va comentar que “estic molt orgullós de l’equip ja que han sigut companys entre ells i també amb els jugadors dels equips contraris. No hi hagut cap enganxada i sempre s’han ajudat i disculpat sempre que ha calgut.” L’entrenador prioritza que els jugadors gaudeixin, i en aquest cas, “guanyar és secundari (tot i que si es guanya molt millor!)”. 

El CEM Mundet va acollir la part esportiva, però els participants al torneig van gaudir de la visita del Camp Nou i Museu del FCBarcelona gràcies a la cessió d’entrades de la Fundació Barça, el sopar oficial de delegacions i la visita a la capital catalana. Cal destacar també la recepció a l’Ajuntament de Barcelona per part de Joan Ramon Riera, regidor d’Infància, Joventut i Persones Grans i del Districte de Les Corts, al Saló de Cent. Un any més el consistori va obrir les portes de la ciutat per rebre a les delegacions i amb la voluntat de seguir treballant per una ciutat encara més inclusiva i integradora. 

La tasca del voluntariat també va ser essencial perquè tirés endavant la competició. A cada delegació els van acompanyar un voluntari i durant la sessió de diumenge s’hi van sumar els voluntaris i voluntàries de la Fundació “La Caixa”. 

A l’entrega de trofeus hi va ser present Elisa Valero, representant de la Fundació “la Caixa”, Rossend Abella, directiu de la Federació Catalana de Futbol, Marina Gómez, presidenta de la Federació ACELL i Guillem Llorens, directiu de Special Olympics Catalunya. 

Classificació final: 

 

  1. Special Olympics Catalunya
  2. Fundación Levante UD
  3. Special Olympics Andorra
  4. Special Olympics Aragón 

 

Premi Fair Play Francesc Martínez de Foix: Special Olympics Aragón

 

Selecció imatges

 

26 de setembre 2021

Compartir:

Més publicacions

Xarxes