TORNA EL TROFEU INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA DE FUTBOL

Coincidint amb les Festes de la Mercè de Barcelona es celebra la 11a edició del Trofeu de Futbol sala adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual

Del 24 al 26 de setembre es reuniran els equips de Special Olympics Andorra, Special Olympics Aragón, Fundación Levante i la Selecció de Catalunya 

 

La 11a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de futbol sala serà una edició especial ja que degut a la pandèmia de la Covid19 l’any passat no es va poder celebrar. Organitzat per la Federació ACELL i com a col·laborador principal Special Olympics Catalunya, l’objectiu del campionat és fomentar l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual, així com fomentar la companyonia de les diferents delegacions nacionals i internacionals. 

Les delegacions que participen en aquesta edició són: Special Olympics Andorra, Special Olympics Aragón, Fundación Levante i l’amfitriona, la Selecció de Catalunya. 

Com cada any, el trofeu coincideix amb les Festes de la Mercè de Barcelona, un acte inclusiu i esportiu que se suma al programa de la Festa Major. Tindrà lloc del 24 al 26 de setembre al CEM Mundet de Barcelona. Les delegacions gaudiran d’activitats de lleure com la visita del FCBarcelona Experience, visita de la ciutat, sopar de delegacions, etc. 

La competició tindrà lloc al CEM Mundet de Barcelona dissabte matí i tarda i diumenge matí. El format del trofeu és de lligueta entre els quatre equips i serà el mateix diumenge quan es lliurin els trofeus als guanyadors i també la recepció a l’Ajuntament de Barcelona. 

Horaris:

Dissabte 25

12:30 – 13:15          S. O. ARAGÓN – LEVANTE U. D.

13:20 – 14:05         S. O. ANDORRA – S. O. CATALUNYA

17:30 – 18:15h        S.O. CATALUNYA – LEVANTE U. D.  

18:20 – 19:05h       S.O. ANDORRA  –   S.O. ARAGÓN

Diumenge 26

10:00 – 10:45h       LEVANTE U.D. – S.O. ANDORRA

10:50 – 11:35h       S.O. CATALUNYA – S.O. ARAGÓN

– Entrega premis

 

Tenim moltes ganes de tornar a gaudir de l’esport adaptat i del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de futbol sala. La voluntat és que, seguint les normes sanitàries contra la Covid19, gaudir al màxim de les Festes de la Mercè i de l’esport. 

 

 

RECORDEM L’ÚLTIMA EDICIÓ DE 2019!

[embedvideo id=”uf4diKvvOeY” website=”youtube”]

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes