MAGNÍFICA JORNADA DE BÀSQUET A TARRAGONA

La penúltima parada del Circuit de 3×3 de bàsquet va ser a Tarragona on 5 equips van participar en la Categoria Unificada

El torneig de 3×3 de bàsquet organitzat per la Federació Catalana de bàsquet està ja arribant al final d’aquesta edició i la penúltima jornada va ser a Tarragona. En total, aquesta jornada va comptar amb la presència de 420 participants dels prop de 110 equips inscrits en les diferents categories. 

En la categoria unificada, on en un mateix equip hi ha persones amb i sense discapacitat intel·lectual, va comptar amb 5 equips tant del Club Solc com de l’Estela i amb la col·laboració del Club Bàsquet Tarragona i AD Torreforta. 

La classificació i resultats va ser el de menys en una espectacular jornada de bàsquet on tots ells i elles van competir a un alt nivell i, el més important, s’ho van passar genial. La categoria unficada és totalment inclusiva ja que els equips es formen amb esportistes amb discapacitat intel·lectual i els seus acompanyants, competició que cada dia fomentem més des de Special Olympics. 

La participació en aquesta categoria està subvencionada al 100% per la Federació Catalana de Bàsquet, la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya. 

Després de recórrer gran part de la geografia catalana, la gran final de la competició tindrà lloc a la Mar Bella de Barcelona el proper dissabte 31 de juliol. Serà una gran festa del bàsquet! 

Imatges de la jornada del 3×3 a Tarragona 

24 de juliol de 2021

(Imatges de AD Torreforta i FCBQ)

Compartir:

Més publicacions

Xarxes