Mattel col·labora amb Special Olympics Catalunya

L’empresa internacional de joguines va escollir a Special Olympics Catalunya com a entitat beneficiària d’una de les seves activitats en la setmana del voluntariat

 

Mattel, mitjançant Special Olympics Catalunya, ha col·laborat amb dues escoles d’educació especial durant la seva setmana del voluntariat. Els alumnes de l’Escola Alba i Font del Lleó de Reus han gaudit de les activitats que els voluntaris i voluntàries de Mattel han preparat per a tots els alumnes. 

Mattel durant aquests últims anys ha posat en marxa diferents accions socials per tal d’assegurar que el joc i el lleure és accessible per a tots els nens i nenes. En aquest sentit, la companyia ha dedicat tota la setmana al voluntariat, amb el nom Play it forward amb la voluntat de transmetre als seus treballadors i treballadores la necessitat de ser actius i estar compromesos amb el mon que els envolta i també promoure la solidaritat, l’altruisme i l’empatia. 

Coincidint amb la festa final de curs, els 110 alumnes reusencs d’entre 3 i 20 anys van participar d’una lectura interactiva i virtual del llibre “Amigos de la selva” de Fisher-Price i, com a part de l’activitat,  també van rebre unes joguines per cada un adaptades a la seva edat i gustos. 

Les dues escoles també segueixen des de fa uns cursos ja el programa internacional de Special Olympics, el Young Athletes, que potencia l’activitat psicomotriu i pre esportiva per a nens i nens amb discapacitat intel·lectual. Des de Special Olympics volem seguir potenciant activitats com les proposades per Mattel que complementen totes aquelles accions que ajuden als petits esportistes a millorar física i cognitivament. 

 

22 de juny 2021

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes