BADALONA, LA PRIMERA PARADA DEL CIRCUIT 3X3 DE BÀSQUET

La quarta edició del Circuit 3×3 de bàsquet organitzat per la Federació Catalana de bàsquet va començar amb força a Badalona. Enguany és l’edició més inclusiva i integradora ja que s’ha incorporat la categoria unificada, fet que significa que en un mateix equip hi ha persones amb i sense discapacitat intel·lectual. 

Amb el suport i col·laboració de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya,  hi han participat els equips unificats: Club Pingüí, SESE Special, Els Cracks del Círcol i Lluïsos de Gràcia ACIDH. 

Aquesta primera experiència va ser molt gratificant per a tots els participants i van mostrar un molt bon nivell en els diferents partits que van disputar. La final de la categoria va ser a la pista central  Mundo Deportivo davant un públic que els va animar en tot moment. Aquesta final la van disputar el SESE Special i els Lluïsos de Gràcia ACIDH, on en van sortir guanyadors els primers amb un resultat de 12-6. 

El poliesportiu i les cinc pistes instal·lades a la plaça de la Plana de Badalona van acollir els més de 400 jugadors i jugadores de totes les categories del 3×3 de bàsquet. Badalona va ser la primera però les altres ciutats on farà parada el Circuit són: Sant Feliu de Guíxols, Igualada, Balaguer, Torelló i Tarragona, i la gran final el 31 de juliol a Barcelona.

La participació en la categoria unificada està subvencionada al 100% per la Federació Catalana de Bàsquet, la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya. 

 

6 de juny 2021

 

Més imatges del Circuit 3×3 a Badalona

Programa 5 contra 5 de Badalona TV

 

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes