SESSIÓ VIRTUAL DEL YOUNG ATHLETES PROGRAM A REUS

L’Escola Alba i Font del Lleó de Reus fan una sessió conjunta de manera virtual  del programa internacional de Special Olympics, el Young Athletes program 

 

Les dues escoles reusenques segueixen el programa Joves Atletes de Special Olympics conjuntament des de fa ja uns anys. Actualment la situació de la pandèmia de la Covid-19 fa que no puguin celebrar les sessions tots junts com havien fet sempre. És per aquest motiu que el passat mes de novembre va tenir lloc una jornada online entre les dues escoles i així no trencar la traçabilitat dels grups estables. 

Pràcticament la totalitat dels alumnes de l’Escola Alba i Font del Lleó van mostrar davant les càmeres quines eren les activitats psicomotrius que realitzen del programa Young Athletes. Cada grup bombolla, a la seva classe o pati, i de manera simultània, es va connectar virtualment i així continuar amb l’esperit del projecte. 

En aquest sentit, Carme Saldaña, responsable de l’Escola Alba, comenta “que l’experiència ha sigut molt positiva i els alumnes, amb l’acompanyament dels professionals de les dues escoles, han gaudit i han viscut molt bons moments de joc i sobretot moltes rialles.” Aquesta va ser la primera trobada i se n’han programat dues més, una per trimestre. 

El Young Athletes program és un projecte internacional que promociona les activitats pre-esportives per a nenes i nens amb discapacitat intel·lectual de 2 a 8 anys. Les sessions tenen lloc als centres escolars i consten d’exercicis psicomotrius que ajuden als alumnes a desenvolupar-se física i psicològicament. A Catalunya, gràcies al conveni de col·laboració entre la Fundación Leo Messi i Special Olympics Catalunya, es segueix a 7 escoles de tot el territori català: Crespinell de Terrassa, Montserrat Montero de Granollers, Consorci Sant Gregori de Girona, Llars de Sant Josep de Lleida, Solc de Tarragona i les dues de Reus, Font del Lleó i Alba.

 

Novembre 2020

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes