EL PROGRAMA YOUNG ATHLETES TORNA A LES ESCOLES D’EDUCACIÓ ESPECIAL DE CATALUNYA

Actualment són 7 escoles de les quatre províncies de Catalunya que segueixen el programa

 

El programa Young Athletes, Joves atletes, destinat a nenes i nens de 2 a 8 anys amb discapacitat intel·lectual ha tornat aquest curs 2020-2021 en un total de set escoles de tot Catalunya. El projecte té l’objectiu de fomentar i estimular el creixement físic i mental dels futurs esportistes de Special Olympics mitjançant una sèrie de jocs i activitats psicomotrius que van tenint lloc durant tot l’any. 

Un any més, i des de 2013, gràcies al conveni entre la Fundación Leo Messi i Special Olympics Catalunya et pot portar a terme aquestes activitats tant beneficioses pels nens i nenes amb discapacitat intel·lectual. Tot i l’inici de curs marcat per la pandèmia de la Covid-19, els centres escolars van iniciant de manera progressiva les sessions especialitzades psicomotrius del programa. 

Les escoles d’educació especial que s’han unit al programa de Special Olympics són: CEE Crespinell de Terrassa, Escoles Especials Llar de Sant Josep de Lleida, CEE Font del Lleó i CEE Alba de Reus, Solc de Tarragona, Escola Sant Gregori de Girona i Montserrat Montero de Granollers. 

 

5 de novembre 2020

Imatges CEE Llar de Sant Josep de Lleida. 

Més detalls del programa Young Athletes de Special Olympics

 

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes