Actualment són 7 escoles de les quatre províncies de Catalunya que segueixen el programa

 

El programa Young Athletes, Joves atletes, destinat a nenes i nens de 2 a 8 anys amb discapacitat intel·lectual ha tornat aquest curs 2020-2021 en un total de set escoles de tot Catalunya. El projecte té l’objectiu de fomentar i estimular el creixement físic i mental dels futurs esportistes de Special Olympics mitjançant una sèrie de jocs i activitats psicomotrius que van tenint lloc durant tot l’any. 

Un any més, i des de 2013, gràcies al conveni entre la Fundación Leo Messi i Special Olympics Catalunya et pot portar a terme aquestes activitats tant beneficioses pels nens i nenes amb discapacitat intel·lectual. Tot i l’inici de curs marcat per la pandèmia de la Covid-19, els centres escolars van iniciant de manera progressiva les sessions especialitzades psicomotrius del programa. 

Les escoles d’educació especial que s’han unit al programa de Special Olympics són: CEE Crespinell de Terrassa, Escoles Especials Llar de Sant Josep de Lleida, CEE Font del Lleó i CEE Alba de Reus, Solc de Tarragona, Escola Sant Gregori de Girona i Montserrat Montero de Granollers. 

 

5 de novembre 2020

Imatges CEE Llar de Sant Josep de Lleida. 

Més detalls del programa Young Athletes de Special Olympics

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *