SEMINARI DE FORMACIÓ DEL FLOORBALL

El CEM Mundet va acollir una jornada de formació sobre la disciplina esportiva del floorball. Special Olympics Espanya va organitzar aquest seminari que va acollir a deu entrenadors/es de diferents clubs de Catalunya.

Seguint totes les mesures de seguretat higièniques anti Covid-19, els assistents van rebre la formació d’especialistes sobre el tema per tal de poder desenvolupar aquest esport en els seus respectius clubs.

Què és el Floorball?

És un esport que té moltes similituds amb l’hoquei. Es juga amb cinc jugadors de camp més un porter per cada equip i es juga amb pals de plàstic i una pilota lleugera i el porter  no juga amb cap pal. L’objectiu principal és marcar més gols que l’equip contrari. Però per als jugadors amb discapacitat intel·lectual de Special Olympics, aquest esport s’adapta. Els partits es juguen 3 contra 3 més els porters, i en una pista més petita que mesura 20m de llarg per 12 d’amplada. El floorball ja fa anys que Special Olympics internacional l’està potenciant i és per això que també s’està començant a implementar a casa nostra.

24 de setembre 2020

 

 

(Imatges Special Olympics Espanya i Special Olympics internacional)

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes