CURSA DE LA MERCÈ, TORNEM A CÓRRER PELS CARRERS DE BARCELONA

Els runners de la Federació ACELL-Special Olympics Catalunya han tornat a participar en la Cursa de la Mercè, enguany una cursa ben diferent.

Barcelona ha tornat a acollir una edició de la popular i emblemàtica Cursa de la Mercè. Aquest any, però, degut a la pandèmia de la Covid-19 ha hagut de canviar el seu format però l’essència de la cursa s’ha mantingut. Els majors canvis han sigut que la cursa s’ha realitzat en dues jornades per evitar l’aglomeració entre els corredors i també s’ha organitzat una modalitat presencial, la prova de 10km, i la virtual, la de 2km.

Els germans Francesc i Jordi Peláez van participar a la cursa de 10km en un recorregut també nou aquest any per l’Avinguda Litoral amb el carrer de Josep Pla, i arribada a la pista d’atletisme del Centre Esportiu Municipal La Mar Bella, un circuit de 5km que s’havia de completar dues vegades.

La cursa virtual de 2km la va córrer la Mariona Gil i l’Andreu Curcoll, una prova que cada corredor podia fer en qualsevol circuit i després apuntant el temps fet a la pàgina web. Una modalitat inclusiva que ells van aprofitar per córrer per les pistes d’atletisme de la Mar Bella.

Una cursa molt diferent per a tots els participants però les ganes i la il·lusió dels nostres atletes en tornar a córrer pels carrers de Barcelona va ser determinant per gaudir moltíssim de l’experiència.