LA VIRTUAL PAU GASOL ACADEMY

La Pau Gasol Academy Virtual també reserva un espai per als esportistes de Special Olympics

 

El gran Pau Gasol ha tornat a organitzar el seu ja clàssic campus de bàsquet en època estiuenca. La novetat d’enguany és que degut a la pandèmia de la Covid19 el campus s’ha desenvolupat de manera virtual. Aquest fet no ha estat un impediment perquè hi hagués un espai per als esportistes amb discapacitat intel·lectual de Special Olympics-ACELL.

La Virtual Pau Gasol Academy no ha perdut la seva essència de les edicions presencials. Ha ofert entrenaments online amb els preparadors professionals de primer nivell per tal de perfeccionar la tècnica. Un altre aspecte que no ha deixat de banda, és parlar de la importància de mantenir uns hàbits saludables mitjançant una bona alimentació, activitat física, benestar emocional i descans. I no podia ser de cap altre manera, els participants també han pogut estar en contacte amb el Pau Gasol. Trobades diàries entre el Pau i estrelles del bàsquet com Tony Parker o altres professionals de la NBA.

Precisament en una d’aquestes trobades van ser protagonistes l’Andrea Ballesta del club Acidh de Barcelona i l’Albert Quiles del SESE de Barcelona, els dos clubs federats a la Federació ACELL. Ells dos van compartir pantalla amb el mateix Pau Gasol i altres participants de diferents categories de la Pau Gasol Academy.

L’Andrea va comentar que cada any s’ho passen molt bé en el campus perquè els exercicis són diferents i aprenen molt i s’ho passen genial. L’Albert va voler puntualitzar que amb els entrenaments adquireixen més coneixements i aprenen a jugar més en equip i no tant individualment.

El mateix Pau Gasol va recordar les trobades d’altres temporades amb el grup dels esportistes de Special Olympics-ACELL i diu que sempre passa molt bons moments amb tots ells i elles, i que sempre desprenen bon rotllo i molt bona energia.

La virtual Pau Gasol Academy enguany té lloc del 28 de juny al 4 de juliol.

 

30 de juny 2020

 

 

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes