Les dues entitats sense ànim de lucre han signat novament un conveni de col·laboració per fomentar l’esport entre els nens i nenes amb discapacitat intel·lectual.

Special Olympics Catalunya i la Fundació Leo Messi treballen conjuntament des de l’any 2015 per lluitar contra la discriminació social de nens i nenes en risc d’exclusió social a través de l’esport.

Durant tots aquests anys de col·laboració, han estat molts els joves esportistes que han pogut beneficiar-se dels diferents projectes. En 2019 van ser prop de 900 nens i nenes amb discapacitat intel·lectual de 2 a 16 anys que van participar en algunes de les activitats o projectes de Special Olympics.

Com comenta Sergi Grimau, president de Special Olympics Catalunya, per a l’entitat aquesta col·laboració “simbolitza el compromís amb la societat i amb aquells que tenen un recorregut vital més complicat a la vida. El suport de la Fundació Leo Messi ha estat cabdal per apropar la pràctica de l’esport als més joves i millorar la seva qualitat de vida. En aquests moments que estem vivint pren encara més dimensió que qualsevol altre acte de solidaritat i de suport “.

[embedvideo id=”qXWfc_IlQoE” website=”youtube”]

 

Els projectes que estem portant a terme:

 

 

 

 

 

El conveni de col·laboració de la Fundació Leo Messi és molt important perquè els esportistes més petits de Special Olympics Catalunya puguin començar a practicar esport o puguin seguir participant en les diferents competicions adaptades. La missió de Special Olympics Catalunya és millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, així com la de les seves famílies mitjançant la pràctica esportiva o activitats d’oci.

 

29 d’abril 2020

[embedvideo id=”w4htbtakWoA” website=”youtube”]

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *