ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ ES FAN RESSÒ DELS NOSTRES ENTRENAMENTS A CASA

L’inici del confinament a causa del Covid19 va fer canviar les dinàmiques d’entrenament dels esportistes amb discapacitat intel·lectual de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya. Molts d’ells no han volgut deixar de fer cap tipus d’activitat física i en qualsevol espai de casa seva.

Els més de 40 vídeos que hem rebut mostren als esportistes i membres de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya volen donar exemple de la importància de fer qualsevol tipus d’activitat física i a casa. Diferents mitjans de comunicació se n’han fet ressò de la iniciativa:

  • El Periódico

L’exemple dels Special Olympics ( 12-4-20)

Un exemple molt especial (13-4-20)

[embedvideo id=”PwAM5_4sZGo” website=”youtube”]

Compartir:

Més publicacions

Xarxes