ELS ESPORTISTES DE SPECIAL OLYMPICS I LA FEDERACIÓ ACELL ENTRENEN DES DE CASA

La situació de confinament que viu el país degut el Covid-19 fa que els esportistes amb discapacitat intel·lectual entrenin des de casa per mantenir la forma física

La situació extraordinària que viu el món en aquests moments fa que les dinàmiques del nostre dia a dia canviïn totalment. Els més de 3.800 esportistes federats a la Federació ACELL han vist com les competicions s’han hagut d’anul·lar temporalment i els entrenaments setmanals amb els seus companys i companyes també.

És per això que molts d’ells i elles no volen perdre la forma i mantenir-se actius i volen seguir fent activitat física i esport. Però amb el handicap de fer-lo des de diferents parts de casa seva. En el menjador, l’habitació, a la terrassa, als passadissos… qualsevol lloc mentre que sigui dins a casa.

La Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya impulsa la campanya “Gent activa des de casa!” per tal de fomentar un confinament actiu i saludable.

En aquest enllaç podreu descobrir com entrenen els esportistes de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL.

  • Esport a casa

Diferents gimnasos i entitats han apostat per oferir als seus usuaris un servei en línia per seguir fent esport des de casa:

Special Olympics internacional

El canal de Youtube de Special Olympics internacional ofereix també vídeos per seguir practicant esport sense sortir al carrer. Hi ha 15 vídeos per tal de poder exercitar diferents parts del nostre cos i en diferents nivells d’intensitat.

Fit5 Fitness Series Workouts

UFEC (Unió de Federacions de Catalunya)

UFEC ha creat  UFEC i Uesports a Casa amb contingut digital que cada dia tindrà nou material per seguir gaudint, a casa, de l’esport i l’activitat física. Un canal on s’ofereixen rutines d’entrenament, consells de nutrició i salut, sessions en viu amb el personal tècnic d’Uesports i contingut extra per fer esport durant aquestes setmanes.

Uesports

 

  • Anul·lació competicions

La Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL) comunica que s’han CANCEL·LAT totes les activitats esportives fins nou avís, davant la darrera comunicació de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, en relació a l’afectació del COVID-19.

 

24 de març 2020

 

[embedvideo id=”47yE44WVnQw” website=”youtube”]

[embedvideo id=”3Tg022qgPzs” website=”youtube”]

[embedvideo id=”aBlljbl5rvY” website=”youtube”]

[embedvideo id=”eMD_TAkULnQ” website=”youtube”]

En aquest enllaç podreu descobrir com entrenen els esportistes de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes