GAUDIM DE LA FORMULA 1 DES DE PRIMERA LÍNIA

Enguany han estat 385 persones que han tingut l’oportunitat de gaudir del Circuit de Barcelona-Catalunya durant els Tests oficials de la Formula 1. Durant dues setmanes han vist de ben a prop les gran escuderies del mon del motor i viure des de dins aquest esport.

Gràcies a l’Associació Esportiva Activa T i al Circuit de Barcelona-Catalunya 23 clubs i centres especials de treball vinculats a la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya han pogut visitar el Circuit de Montmeló des de dins. Durant la visita exclusiva han pogut visitar espais tancats al públic com el pàdoc, terrassa, boxes on han pogut fer-se fotografies amb els monoplaces i també al costat de pilots com Antonio Giovinazzi de l’escuderia italiana d’Alfa Romeo.

Tots els participants a l’activitat han passat una estona magnífica i han valorat l’experiència molt positivament. Un dels nostres objectius és la inclusió dins la societat de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant l’esport, i també poder oferir-los un accés a l’esport d’elit i professional.

 

Del 19 al 28 de febrer 2020

Imatges d’Aspasur, Aspros, Cordada i Residència Mas Sauró.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes