La eDreams Mitja Marató de Barcelona va comptar amb la presència de tres atletes amb discapacitat intel·lectual de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL.

Els 3 atletes de Special Olympics Catalunya-ACELL que van començar la cursa de la Mitja Marató de Barcelona, la van acabar amb uns temps espectaculars. La 30a edició de la cursa ha comptat amb 23.000 corredors i entre els quals hi havia el Roman Vigara, Roger Devesa i el Gerard Miralles.

Els tres ja l’havien corregut en diferents ocasions però cada cursa és especial. El Roger, el primer en creuar la meta, va fer un temps de 1h36min i just darrera seu el Gerard amb 1h38min. El Roman que com diu ell “yo voy a mi ritmo y no estoy cansado”  va córrer els més de 21km en 2h15min.

A més, tots ells hi participen en la prova ordinària com qualsevol dels 23.000 atletes que corren la cursa amb les mateixes condicions. L’esport l’entenem com una eina d’inclusió i integració. El fet de prendre part en proves com la Mitja Marató de Barcelona promou des d’un punt de vista positiu la integració a la societat de les persones amb discapacitat.

Des de 2011 que els runners de la Federació ACELL-Special Olympics Catalunya participen en la cita barcelonina. Durant l’any també corren altres curses com la Jean Bouin, la Marató, el Triathlon, Cursa de la Mercè, etc.

16 de febrer 2020

 

Les imatges dels esportistes de Special Olympics-ACELL

Imatges de Mireia Vizcarro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *