La localitat maresmenca ha sigut durant tot el 2019 la capital referent en esport i ha volgut reconèixer el treball i la dedicació de les entitats locals i els seus esportistes per transmetre els valors de l’esport.

Special Olympics Catalunya i la localitat de Calella van quedar unides des dels Jocs Special Olympics que hi van tenir lloc en el 2014. El treball i la implicació amb el mon de l’esport han seguit creixent i avui en dia Calella segueix sent un referent.

La Sala Mozart va acollir la celebració de la Nit de la Capital Catalana de l’Esport, una gala on les protagonistes van ser les entitats esportives calellenques. L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, el secretari general de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras i el president de la Fundació Catalana de l’Esport, Pere Sust, van ser les autoritats encarregades d’entregar el reconeixement a Joan Lluís Monteys, secretari de la junta directiva de Special Olympics Catalunya.

A més de Special Olympics, també es va guardonar a diferents entitats, associacions, esportistes i esdeveniments que es desenvolupen en la ciutat, com per exemple, l’IRONMAN Barcelona o la Volta Catalunya.

La gala va finalitzar amb l’anunci de la ciutat que pren el relleu a Calella i ostentarà la capitalitat durant el 2020: Lloret de Mar.

3 de febrer 2020

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *