Triple Campionat de Catalunya a Les Borges Blanques i Juneda per a persones amb discapacitat intel·lectual

Tennis taula i bàdminton van ser les dues disciplines que es van disputar a Les Borges Blanques, mentre que l’hoquei interior va tenir lloc a la localitat de Juneda durant tot el dia de diumenge.

Abans de concloure aquest any 2019, aquest desembre encara hi hagut temps de disputar un triple Campionat de Catalunya en terres lleidatanes. Les Borges Blanques i Juneda van acollir la competició adaptada per als esportistes de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL. Els 200 jugadors i jugadores van competir durant tota la jornada de diumenge en bàdminton, tennis taula i hoquei interior.

 

TENNIS TAULA A LES BORGES BLANQUES

El Centre de Tecnificació de les Borges Blanques va acollir la competició i el partit d’exhibició amb jugadors del CTT Borges.

La capital de Les Garrigues va ser la protagonista d’un diumenge farcit de tennis taula, les equipades instal·lacions van permetre disputar la pràctica d’aquest esport amb les millors condicions.

Agrair la col·laboració de tot el Club Tennis Taula Borges i a tots els i les voluntàries que van permetre que tot el campionat es desenvolupés amb la millor professionalitat possible.

Equips participants: Acudam de Mollerussa, Alba de Reus, Alba de Tàrrega, Aspadi de Cerdanyola del Vallès, Atendis de Sabadell, Escola Esportiva ACELL de Barcelona, Estela de Tarragona, L’Estel de Balaguer, Mare de Deu de Montserrat de Les Borges, Club Moragas de Manresa, Pingüí de Sabadell, Solc de Tarragona, Sant Tomàs de Vic, Talma de Juneda, TEB de Barcelona i Villablanca de Reus.

Nº esportistes: 116

Localització: Centre de Tecnificació CTT–Av. Francesc Macià/Mestre Codina

 

BÀDMINTON A LES BORGES BLANQUES

Per altra banda, el pavelló Francesc Macià va ser el protagonista del Campionat de Catalunya de bàdminton, uns 40 esportistes van participar-hi durant tot el dia fins culminar amb l’entrega de premis a les 16:30h.

Unes instal·lacions magnífiques per a la pràctica d’aquest esport van permetre a tots els jugadors i jugadors gaudir d’uns punts i unes emocions dignes d’un campionat d’aquesta magnitud.

Equips participants: Acudam de Mollerussa, Alba de Tàrrega, El Vilar de Blanes, Special Olympics Andorra, Solc de Tarragona i Talma de Juneda.

Nº esportistes: 39

Localització: Pavelló Francesc Macià, c/Catalunya s/núm.

 

HOQUEI INTERIOR A JUNEDA

L’hoquei interior és l’esport que tenim 100% adaptat. El stick que utilitzen és de fusta i acabat amb un tac de resina i no en forma de J com el de l’hoquei patins. A més, utilitzen un disc d’espart recobert de pell i en forma de dònut que fa possible poder posar el stick dins i fer-lo lliscar fàcilment per la pista.

Després de la nostra competició, es disputava el partit entre el Club Patí Juneda i el Club Patí El Vendrell, i els jugadors dels dos equips van fer un passadís en l’entrega de premis amb els sticks. Un gran moment emotiu i de reconeixement cap als nostres jugadors i jugadores.

El Ripollet va guanyar el torneig i el segon va ser el Llamps del Grup 1 i del Grup 2 el campió va ser GSIS Barcanova i el segon Flor de Maig.

Equips participants: Club Hoquei Ripollet, Flor de Maig, GSIS Barcanova i Llamps de Barcelona.

Nº esportistes: 45

Localització: Pavelló Poliesportiu Municipal de Juneda

La competició organitzada per la Federació ACELL (Federació Catalana d’esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Les Borges Blanques, l’Ajuntament de Juneda, la Diputació de Lleida, CTT Les Borges Blanques i de Special Olympics Catalunya.

 

Imatges del Campionat de Catalunya de bàdminton, hoquei interior i tennis taula

 

 15 de desembre 2019

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes