Recordeu el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de futbol sala?

El passat setembre va tenir lloc una edició molt especial del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de futbol sala, la desena! Una competició totalment consolidada en el calendari esportiu i social de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya!

Coincidint amb les Festes de la Mercè de Barcelona el CEM Mundet esdevé el punt de trobada de delegacions de fora Catalunya per participar en el trofeu adaptat de futbol sala. Aquesta desena edició l’hem volgut celebrar i recordar-la amb aquestes imatges!

Enguany ens van acompanyar els equips de UNITTS València, Watford d’Anglaterra i Pepo Team d’Itàlia, i l’equip de Special Olympics Catalunya com amfitrió i guanyador del trofeu!

També un especial agraïment als Voluntaris de la Caixa que ens van donar suport durant tot el cap de setmana!

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes