Intercanvi cultural i esportiu amb l’equip suec del HG Rådström

Per l’equip de bàsquet HG Rådström de Suècia la visita a terres catalanes va ser molt intensa i emocionant. L’objectiu de la seva visita era conèixer de ben aprop altres clubs i metodologies i a més, conèixer una ciutat com és Barcelona.

Des de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya se’ls hi van organitzar diferents activitats i sortides perquè la seva estada fos el més profitosa i interessant possible.

El dissabte dia 16 de novembre a les instal·lacions del C.E.M Mundet de Barcelona,  es va celebrar un partit amistós entre els equips del Sese Portland i l’equip del HG Rådström “Blue Heroes”. Aquest partit de caràcter amistós, va tenir dues parts. La primera mitja hora van jugar els jugadors de un nivell més baix de joc i en la segona part també de trenta minuts van jugar els jugadors d’un nivell més alt de joc.

Força de voluntat, sacrifici personal, joc net, sana competitivitat i al final amistat i esforç, es van donar durant el partit i es va demostrar que encara que ens separa un idioma, el bàsquet uneix molts valors.

Els jugadors del equip HG Rådström “Blue Heroes”, van obsequiar els nostres jugadors amb una samarreta commemorativa del partit, que donava les gràcies pel partit amistós que havien fet.

L’equip suec també va gaudir, acompanyats dels voluntaris de “La Caixa” d’una visita a l’estadi del Camp Nou i al Museu del FCBarcelona.

I per arrodonir el cap de setmana, gràcies a la Penya de Badalona per la cessió d’entrades, van poder veure en directe un partir de l’ACB en el Pavelló Olímpic de Badalona, entre la Penya i l’Iberostar Tenerife.

L’intercanvi cultural, social i esportiu és molt positiu per als nostres esportistes i també per als equips que ens visiten.

Moltes gràcies als nostres amics suecs i fins la propera!

17 de novembre 2019

Compartir:

Més publicacions

Xarxes