DISPUTADA LA PRIMERA JORNADA DE LA LLIGA CATALANA D’HANDBOL UNIFICAT

La Lliga Catalana d’Handbol per a persones amb discapacitat intel·lectual modifica el seu funcionament i incorpora a persones sense discapacitat.

La voluntat és fomentar un esport com és l’handbol i fer-lo encara més inclusiu i participatiu.

 

La primera jornada unificada de la Lliga Catalana d’handbol va tenir lloc el passat 16 de novembre amb els equips de el Club Esportiu TEB, el Club Handbol Claret-Gràcia, l’Auria Handbol Igualada i el Dracs Club d’Esport Adaptat.

La Lliga Catalana d’Handbol consta de 7 jornades i s’intercalarà una jornada ordinària (només jugadors amb discapacitat intel·lectual) i una jornada unificada (persones amb i sense discapacitat).

Cal recordar que aquesta iniciativa de jugar amb equips unificats, l’impulsa i fomenta Special Olympics internacional en molts dels seus esports adaptats. Aquí a Catalunya, també anem incorporant diferents disciplines unificades, a més de l’handbol, com per exemple el Trofeu Sense Límits de futbol 7- Memorial Francesc Martínez de Foix, els equips de triatló, o la nostra participació en competicions internacionals de bàsquet o el mateix handbol.

L’objectiu és seguir apostant per l’esport unificat per tal d’assolir la inclusió social, la integració i la normalització de les persones amb discapacitat intel·lectual, sense fer cap tipus de distinció.

16 de novembre 2019

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes