PARETS DEL VALLÈS SEU DEL 26è CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PETANCA

El XXVI Campionat de Catalunya Special Olympics-ACELL de Petanca va reunir a  232 petanquistes d’arreu de Catalunya i Andorra. El participant més gran té 75 anys.

Els petanquistes van participar durant tota la jornada de diumenge en el Campionat de Catalunya organitzat per la Federació ACELL (Federació Catalana d’esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Parets del Vallés i de Special Olympics Catalunya.

Un total de 75 tripletes de petanquistes de tot Catalunya i Andorra van desafiar el fred i unes primeres hores marcades per la pluja i van gaudir d’un dia de campionat en unes instal·lacions municipals magnífiques. Dels 232 esportistes participants, n’hi van haver tres que van tenir el seu premi en les proves adaptades.

La petanca és un dels 16 esports que fomentem i és un dels que hi participen persones més grans. En aquest campionat podíem trobar participants de fins a 75 anys sent la majoria d’aproximadament uns 50 anys. Les característiques de joc de la petanca potencien la participació de persones amb edat més avançada o amb més problemes de mobilitat.

La procedència dels esportistes va ser de: Acudam (Mollerussa), CP Mare de Deu de Montserrat (Caldes de Malavella), Fundació Villablanca (Reus), Club Esportiu Àngel Apasa (Amposta), Fundació Estela i Club Esportiu Solc (Tarragona), Ass. St Tomàs Parmo (Vic), Ass. Rubricatus (BCN), Atendis (Sabadell), Centre Ocupacional Cordada (Barcelona), Club Alfa Tegar (Vilanova i la Geltrú), Club Esportiu Cares (Barcelona), Club Esportiu El Vilar (Blanes), Club Fem Esport (Mataró), Fundació Privada Marpi (Pineda de Mar), Club Esportiu Pingüí (Terrassa), Fundació Privada Vella Terra (BCN), Club José Cordoba Ferreiro (BCN), Gsis Barcanova (BCN), TEB (BCN), Taller Escola Sant Camil (BCN) i de Special Olympics Andorra.

Les autoritats que ens van acompanyar van ser: Jordi Seguer, alcalde de l’Ajuntament de Parets del Vallès, Lluís Moreno, regidor de drets socials de l’Ajuntament, José Orlando, president de la Federació Catalana de petanca i Víctor Fernández, membre de la junta de la Federació ACELL.

Imatges del Campionat de Catalunya de petanca 2019

10 de novembre de 2019

Compartir:

Més publicacions

Xarxes