MAGNÍFIC CAMPIONAT DE CATALUNYA D’ATLETISME A TARRAGONA

 

El 29è Campionat de Catalunya d’atletisme adaptat va tenir lloc a Tarragona aquest passat diumenge 20 d’octubre

 

L’Estadi d’atletisme Natalia Rodríguez de Tarragona va ser seu del 29è Campionat de Catalunya d’atletisme amb prop de 200 atletes amb discapacitat intel·lectual d’arreu de Catalunya i Andorra organitzat per la Federació ACELL i amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament de Tarragona.

Tot i el dia plujós es van poder disputar les diferents proves atlètiques adaptades programades: cursa de diferents distàncies (1.500m, 400m, 200m, 100m), relleus de 4×100 o 4x25m, salts de llargada, tir de pes de 4kg, i també proves adaptades i assistides per tal que tots els esportistes, independentment del grau de discapacitat, puguin competir i participar en el campionat.

Els prop de 200 atletes provenien de: Associació Esportiva Catalònia (Ripollet), C.E Àngel Apasa (Amposta), Villablanca-Bellissens (Reus), Club Fem (Mataró), CE Alba (Reus), C.O Cordada (Barcelona), Club Esportiu Solc (Tarragona), Prodis (Terrassa),  Fundació Sant Tomàs (Vic), Club Esportiu Crespi Esport (Terrassa), Club Esportiu TEB (Barcelona), Escola Esportiva ACELL (Barcelona), FACVAC (Valls), Vella Terra-Mas Sauró (Barcelona), CE El Vendrell, Fundació Estela (Tarragona) i Special Olympics Andorra.

Cal donar les gràcies al Patronat Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona per l’ajuda i suport durant tota la jornada i agrair la presència del nombrós grup de voluntariat que va donar suport desenvolupant diferents tasques logístiques. La representació institucional va anar a càrrec de Joan Planas, Delegat d’esports Tarragona de la Generalitat de Catalunya i Mary López, regidora d’esports de l’Ajuntament de Tarragona.

20 d’octubre 2020

 

Imatges del Campionat de Catalunya d’atletisme de Tarragona (Joan Ramon Vidal)

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes