UNA VINTENA DE CORREDORS I CORREDORES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL PARTICIPEN EN LA CURSA DE LA MERCÈ

5 esportistes completen el circuit de 10km i 15 la prova adaptada de 2km

Aquest diumenge, 29 de setembre, més de 1.200 corredors i corredores han omplert els carrers de Barcelona en la 41a edició de la Cursa de la Mercè.

Una nombrosa representació de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL, formada per 20 esportistes, han disputat la cursa que posa fi a les festes de la Mercè. 5 d’ells han completat el circuit de 10km que passa per alguns dels punts més emblemàtics de la capital catalana.

La prova, un any més, ha comptat amb un circuit adaptat de 2km per esportistes amb discapacitat intel·lectual o amb mobilitat reduïda, on una quinzena d’esportistes amb discapacitat intel·lectual han completat el recorregut que anava des del carrer Sepúlveda-Compte Borrell fins a l’Avinguda Reina Maria Cristina. Entre els corredors de la prova adaptada hi havia la Mariona, que va reaparèixer després d’estar un temps de baixa i va completar la cursa amb cadira de rodes.

La Cursa de la Mercè és la primera prova popular de la temporada esportiva 2019-2020, que per molts és el primer entrenament seriós de la temporada per preparar-se per la resta de competicions.

Els esportistes de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL no perden l’oportunitat de participar en proves populars per avançar cap a una major inclusió dins la societat i per millorar les actituds, opinions i comportaments socials en relació a les persones amb discapacitat intel·lectual.

29 de setembre de 2019

Fotografies de l’Ajuntament de Barcelona

Compartir:

Més publicacions

Xarxes