BARCELONA ES BOLCA AMB L’ESPORT ADAPTAT DURANT LES FESTES DE LA MERCÈ

El conjunt català de Special Olympics Catalunya s’ha endut la victòria del 10è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de futbol sala per a persones amb discapacitat intel·lectual

Un dels actes esportius més destacats de les Festes de la Mercè dels últims deu anys ha estat el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona organitzat per Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, on hi competeixen equips amb persones amb discapacitat intel·lectual. Els equips participants d’enguany han estat: ASD Pepo Team de Cremona, Watford FC d’Anglaterra, Unitts FC de València i l’amfitrió Special Olympics Catalunya.

Durant tot el dissabte i el matí de diumenge el CEM Mundet ha estat l’escenari de la competició esportiva, que en format de lligueta, ha deixat aquesta classificació:

  1. Special Olympics Catalunya
  2. Unitts FCValència
  3. ASD Pepo Team
  4. Watford FCEl premi Fair Play ha estat per Watford FC.

Catalunya ha tornat a revalidar el títol sent ja el vuitè a les seves vitrines després d’uns partits amb un nivell molt alt de joc i amb molts gols per part de tots els equips.

Entre els presents a l’entrega de premis hi havia el Sr. Gabi Arranz, representant de l’Institut Barcelona Esports i el Sr. Manel Palou, president de Dincat.

L’activitat esportiva s’ha completat amb la visita al FC Barcelona Experience i la rebuda al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, per part de la regidora Margarita Mari Klose, amb Sergi Grimau, president de Special Olympics Catalunya i, Victor Fernández, tresorer de la Federació ACELL. A més, les delegacions han pogut gaudir des del balcó de l’Ajuntament de la jornada castellera.

Tots els participants han quedat impressionats de la ciutat de Barcelona i per ells ha estat una gran experiència. Per algun d’ells fins i tot era la primera vegada que han agafat un avió. Un cap de setmana que mai oblidaran.

En aquesta edició, s’ha pogut comptar amb la col·laboració l’associació de voluntaris de “la Caixa”. Una quinzena de voluntaris i voluntàries han donat suport a l’organització i han acompanyat a les delegacions estrangeres.El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona en la seva desena edició, és un dels esdeveniments socials i esportius per a persones amb discapacitat més consolidat de la capital catalana, ja que és un trofeu que vetlla per la inclusió i integració social mitjançant l’esport i també pel seu caire internacional, amb equips europeus presents en cada edició.
A més, ens hem sumat a la Setmana Europea de l’Esport, una iniciativa de la Comissió Europea per promoure l’esport i l’activitat física arreu d’Europa.

22 de setembre de 2019

 

Imatges del 10è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona 

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes