CELEBREM LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA

Un any més, Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL van celebrar la Diada Nacional de Catalunya de l’Onze de Setembre fent la tradicional ofrena floral al monument a Rafael Casanova, el que fou conseller en cap de Barcelona i defensor de la ciutat durant el setge de les tropes borbòniques el 1714.

La jornada va estar marcada per la intensa pluja, però això no va afectar l’ofrena floral. Una representació d’esportistes i directius de les dues entitats van encapçalar la delegació, que es va unir amb els màxims representants de les institucions de l’esport català, com el president de la Unió de Federacions Esportives (UFEC), Gerard Esteva; i d’equips esportius professionals com el FC Barcelona i el RCD Espanyol.

11 de setembre de 2019

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes